Overslaan en naar de inhoud gaan

Over abc labels

ABC labels kreeg voet aan de grond in 1991. Oprichter en ervaren flexo drukker Christian Derouf liet ABC labels uitgroeien tot een performante zaak. Met een stevige reputatie in zelfklevende etiketten op rol, gesteund op een snelle, betrouwbare en uiterst flexibele service. In 2010 nam Louis De Jaegere, samen met zijn zus Sophie, de zaak over. Met een enthousiast team van 14 medewerkers maken ze deze reputatie nog dagelijks waar en zorgen ze voor de verdere groei van het bedrijf.

BRC certificaat: kwaliteit en veiligheid

supersnelle en flexible service

een hart voor ecologisch produceren

eigen ontwerp en prepress afdeling

stipte en verzorgde leveringen

hecht en professioneel ABC-team

Eigen ontwerp

Dankzij een geïntegreerde prepress afdeling kunnen wij de productie van uw etiketten begeleiden van ontwerp tot levering. Hierin schuilt de kracht van onze flexibiliteit. Etiketten moeten opvallen om potentiële kopers van uw product aan te trekken, maar ze moeten tevens een pak wettelijk verplichte informatie bevatten.

Vandaar het belang om te starten met een duidelijk, sterk en sprekend ontwerp dat aansluit bij uw marketingstrategie. Onze creatieve medewerkers helpen u dan ook graag bij het tot stand komen van het juiste ontwerp om alvast een optimale uitstraling van uw product te garanderen. Om een optimaal verloop van het drukproces te waarborgen, vragen wij u om rekening te houden met onze aanlevervoorwaarden.

Aanlevervoorwaarden

Offerte & contact

Informatie over de gewenste labels

x
Bestanden moeten kleiner zijn dan 5 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf.
Close Vraag nu een offerte